Völgykapu » VÖLGYKAPU szeretettel várja kedves vendégeit

Rendezvényszervezés

A rendezvényszervezésről:

A Völgykapu Oktatási Központ mindenekelőtt csoportos oktatások lebonyolítására alkalmas. Egyformán kiváló környezetet biztosít vállalati értekezletek, csoportépítő tréningek, évfordulós események, kisebb létszámú esküvők, kihelyezett ülések megszervezésére. A különböző társas helyiségek a plenáris és a fakultatív programok csoportméretekhez igazodó lebonyolításához ideális helyszínt nyújtanak, de baráti, családi rendezvényeknek is meghitt feltételeket adnak. Az üzleti célból érkező partnerek nyugodt környezetben, jól felszerelt konferenciatermünkben tarthatnak előadásokat, megbeszéléseket, tanfolyamokat, üzleti tárgyalásokat.

A kiegészítésként társuló szolgáltatások (lásd wellness, gasztronómia, szabadidős elfoglaltságok, kiránduló- és túraprogramok) elsősorban a kisebb-nagyobb közösségi rendezvények háttereként képezhetnek vonzó kínálatot. A lényeg az idelátogatók zöme számára a vállalati megbeszéléssel, kihelyezett értekezlettel, konferenciával, tréninggel, szakmai eszmecserével, továbbképzéssel, a környéken tájékozódó kirándulással – például borászati témában -, ünnepléssel, családi-baráti-iskolai találkozóval eltöltött két-három nap, hétvége, esetleg még hosszabb idő. Ezen csoportos találkozások, megbeszélések kényelmes és alkalmas helyszínei a rendelkezésre álló nagyobb szobáink: a 10-25 fő befogadására készült különterem, az e célra ugyancsak igénybe vehető (25 fős) étterem, továbbá a társalgó, valamint – természetesen jó idő, avagy különösen szép este folyamán kellemes élményt jelentő – nagy terasz.

És akkor még beszélhetünk a parkszerűen kialakított és gondozott udvarról, ami a friss levegőn történő ellazulás élményét adja. Itt található a szabadtéri grillsütő és kemence, amiről a vendégek társas kikapcsolódása során kikerülő finom ételek elfogyasztása gasztronómiai élményt jelenthet.

Különleges lehetőség:
Vendégházunk folyamatosan várja kedves vendégeink jelentkezését, részletes tájékoztatásért kérem hívják a
+36-20/ 325-84-55-ös telefonszámot.

Konferencia-termek

Az üzleti célból érkező partnerek nyugodt környezetben, jól felszerelt konferenciatermünkben tarthatnak előadásokat, megbeszéléseket, tanfolyamokat, üzleti tárgyalásokat.

Ehhez rendelkezésre állnak:

– a különterem, ami 10-25 fő befogadására, azaz kisebb-nagyobb értekezletek, tanácskozások, előadások, tréningek megtartására egyaránt alkalmas;
– az étterem, ahol igény szerint, ugyancsak 24-25 főre rendelhetők alkalom szerinti ételek, italok;
– az emeleti társalgó, amely esténként társasjáték, kártyaparti, beszélgetések hangulatos helyszíne lehet;
– wellness-részleg, a testi lelki felüdüléshez, de itt is vannak fotelok, asztal, továbbá mód és alkalom a filmnézésre, zenehallgatásra is.